פטה וחצילים במעטפת בצק עלים
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
השפים של בית הספר המרכזי למלונאות ומקצועות האירוח תדמור אספו עבורכם מתכונים נבחרים עם...נחשתם נכון: מוצרי חלב לחג.
מרכיבים
- 2 חצילים
- 0.5 כוס פטה מפוררת
- 1 חבילה בצק עלים
- 0.25 כפית פלפל לבן
- 1 חלמון
- 3 כפות קצח
אופן ההכנה
1. קולים את החצילים על הגריל
2. קולפים את החצילים, מסננים, קוצצים ומערבבים היטב עם הגבינה והפלפל.
3. מרדדים בצק עלים וחותכים מלבן 10 ס"מ X 20 ס"מ מניחים את החצילים והגבינה לאורך הבצק, סוגרים ומגלגלים לצורת שבלול.
4. מניחים בתבנית, מורחים חלמון ומפזרים קצח.
5. אופים בתנור בחום של 200 מעלות עד שהבצק תופח מעט ומשחים
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר