סלט עוף תאילנדי
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אח... תאילנד... השמש, החופים וכמובן האוכל. המנות, הטעמים, הריחות ו... קאט! כדי להקל על הכאב, לפניכם מתכון שיעזור לכם לשחזר את ימי הזוהר של הטיול בתאילנד.
מרכיבים
- 150 גר' חזה עוף נקי וחתוך לרצועות
- שמן לטיגון
- 4 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
- חופן עלי נענע קצוצה
- חופן עלי כוסברה קצוצה (ניתן להחליף בפטרוזיליה למי שלא אוהב)
- לרוטב:
- 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
- 4 כפות מיץ ליים סחוט טרי (או לימון אם אין להשיג)
- 1 כף סוכר
- להגשה:
- תרד טרי ושטוף
- כף שומשום קלוי
אופן ההכנה
מקפיצים את העוף לסגירה, מוסיפים את השאלוט ואת הרוטב, מביאים לרתיחה ומכבים את האש.
מפזרים את עשבי התיבול על העוף החם ומערבבים.
בצלחת שטוחה גדולה מפזרים עלי תרד ועליהם מסדרים בערמה את סלט העוף.
בוזקים את השומשום על הסלט ומגישים.
המתכון באדיבות
|
חנות אורבן טייסט
הרוגי המלכות 7, תל אביב
הצג טלפון
03-6498485
|