מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

שישליק שייטל

שישליק שייטל

תיאור המתכון

במיוחד ליום העצמאות:
מתכוני "על האש"

באדיבות שף ארז קומורובסקי עבור יקבי רמת הגולן

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את בשר השייטל לקוביות בינוניות, משרים בעגבניות אליהן מוסיפים את שמן הזית והבצלים. מכסים היטב ומשהים כשלוש שעות במקרר. מוסיפים את הפלפל הלבן ועלי הבזיליקום ומשהים עוד כשעה בטמפרטורת החדר.
משפדים עם שיפודי מתכת וצולים על גריל פחמים חם. כך בסוף הצלייה, רגע לפני שהבשר מוכן ויוצא מהגריל אפשר להוסיף את המלח הגס (ולא רגע לפני...), מגישים לצד כוס ירדן הר חרמון אדום.