קבב עגל מפולפל בפיסטוקים – ירדן הר חרמון אדום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
במיוחד ליום העצמאות:
מתכוני "על האש"
באדיבות שף ארז קומורובסקי עבור יקבי רמת הגולן
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר עגל טחון(עם מספיק שומן!! אנא בקשו מהקצב לטחון לכם מנתח אנטרקוט למשל ומהאנטרקוט עצמו תעשו סטייקים..)
- 2 כוסות בצל ירוק קצוץ דק
- 1 כוס פיסטוקים קלויים עדין ושבורים
- חצי כוס שמן זית עדין
- 1 כפית פלפל אנגלי גרוס דק
- 1 כף פלפל שחור גרוס דק
- 2 פלפל ירוק חריף קצוצים דק- דק (ללא גלעינים)
- מלח ים גס לפי הטעם.
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הקבב בקערה ולשים היטב עד לקבלת מאסה אחידה. צרים קציצות עגולות או מהדקים על שיפודי מתכת ארוכים. צולים בגריל קרוב לגחלים.
* נפלא לצד כוס ירדן הר חרמון אדום.