פרגיות בבלסמי ודבש:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1.5-2 ק"ג סטייק פרגית
- 0.5 כוס חומץ בלסמי
- 0.5 כוס יין אדום
- 0.5 כוס דבש
- 1 כף רסק עגבניות
- כפית קמח
- 2 גזרים
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
מתבלים את הפרגיות במלח ופלפל
סוגרים במחבת עם מעט שמן משני הצדדים
חותכים את הגזר לז'וליינים
מטגנים בסיר קטן עם מעט שמן את הגזר, רסק עגבניות, קמח
מוסיפים את היין, בלסמי ודבש
מביאים לרתיחה
מסדרים את הפרגיות בתבנית
שופכים את הרוטב על הפרגיות ומכניסים לתנור ל- 45 דקות בחום של 180 מעלות
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|