פאי רועים עם ערמונים וחמוציות:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר טחון
- 1 חבילת פטריות פורטובלו/שמפיניון
- 6-7 תפו"א בינוניים לבישול
- 100 גר' חמוציות
- 150 גר' ערמונים קלופים
- 3 ביצים
- 100 גר' חמאה
- 4 שיני שום קלופות
- 1 בצל
- פטרוזיליה
- מלח
- פלפל
- פירורי לחם
אופן ההכנה
חותכים בצל לקוביות ומטגנים במעט שמן
מוסיפים שום, פטריות, בשר ומטגנים כ- 10-12 דקות
מוסיפים חמוציות וערמונים
מטבלים במלח ופלפל
מוסיפים ביצה
מבשלים בסיר תפו"א עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה
מוסיפים חמאה, מלח, פלפל לבן ו- 2 ביצים
מסדרים בתבנית בשר ומעליו את הפירה
מורחים על הפירה מעט שמן זית, ומפזרים פירורי לחם
אופים כ- 25 דקות ב- 180 מעלות
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|
תגובות
-
שכחו אותי בבית 2
חדוה
(20/06/2009 10:06:00)
איפה נכנסת הפטרוזיליה, שמופיעה ברשימת המרכיבים ???