רוסטביף אנטריקוט עם פירה כתום
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1.5ק"ג אנטריקוט
- 2 ק"ג בטטה
- 2 לימונים
- 1 קופסה קטנה חרדל גרגרים
- טימין+רוזמרין
- 7-8 שיני שום קלופות
- 100 גר' חמאה
- מלח
- מלח גס
- פלפל לבן
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
דוקרים את האנטריקוט בסכין ומחדירים שיני שום שלמות
קוצצים טימין ורוזמרין, מערבבים עם חרדל ומורחים את האנטריקוט מכל הצדדים בתנועות עיסוי
מפזרים מלח גס ופלפל גרוס בנדיבות
מכניסים לתנור חם ל- 30-40 דקות ב- 200 מעלות
לאחר שהבשר יצא מהתנור נותנים לו לנוח 15 דקות
פורסים בטטה לפרוסות, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וטימין
אופים כ- 25 דק' בתנור חם
כשיוצא מהתנור מתבלים בלימון.
מגישים בצלחת בטטה, ו- 2-3 פרוסות דקות של רוסטביף מתובלות במלח גס
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|