מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוסטביף אנטריקוט עם פירה כתום

רוסטביף אנטריקוט עם פירה כתום

רוסטביף אנטריקוט עם פירה כתום

תיאור המתכון

סדנת בשר- "בשר זה נהדר" – בהגשת השף חיים סלמון

מרכיבים

אופן ההכנה

דוקרים את האנטריקוט בסכין ומחדירים שיני שום שלמות
קוצצים טימין ורוזמרין, מערבבים עם חרדל ומורחים את האנטריקוט מכל הצדדים בתנועות עיסוי
מפזרים מלח גס ופלפל גרוס בנדיבות
מכניסים לתנור חם ל- 30-40 דקות ב- 200 מעלות

לאחר שהבשר יצא מהתנור נותנים לו לנוח 15 דקות

פורסים בטטה לפרוסות, מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל וטימין
אופים כ- 25 דק' בתנור חם
כשיוצא מהתנור מתבלים בלימון.

מגישים בצלחת בטטה, ו- 2-3 פרוסות דקות של רוסטביף מתובלות במלח גס

המתכון באדיבות
סדנת קוק סטור קרליבך 15, תל אביב הצג טלפון