סופלה שוקולד פרווה
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לסופלה שוקולד פרווה ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 גר' שוקולד מריר
- 200 גר' מרגרינה
- 4 ביצים
- ¾ כוס קמח תופח
- ¾ כוס סוכר
- 130 גר' אבקת סוכר
- פקק תמצית וניל
אופן ההכנה
ממיסים באן מרי מרגרינה ושוקולד
טורפים בקערה ביצים, סוכר, אבקת סוכר ותמצית וניל
מערבבים את השוקולד והמרגרינה עם הביצים והסוכר
מוסיפים את הקמח
מחלקים לקערות אישיות, ואופים כ- 12-15 דקות בחום של 180 מעלות
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|
תגובות
-
לא הצליח לנו בכלל. נפל
נעמה
(06/10/2011 20:06:00)