ירקות על הגריל:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשרים על הגריל– בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1 חציל
- 2 פלפלים אדומים
- 2 פלפלים צהובים
- 4 קישואים
- 3 בצלים
- שום
- רוזמרין
- טימין
- שמן זית
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
פורסים את הירקות לפרוסות
קוצצים טימין, רוזמרין ושום, ומערבבים עם שמן זית
מורחים את הירקות בתערובת התבלינים
מתבלים במלח ופלפל
צולים על הגריל
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|