אסקנדר קבב (קבב עם פיסטוק, צנובר וטחינה חריפה):
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשרים על הגריל– בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 1 בצל קצוץ דק
- 2 שיני שום כתושות
- צרור פטרוזיליה
- צרור כוסברה
- מלח, פלפל, בהרת, קינמון, כמון
- 50 גר' פיסטוק
- 50 גר' צנובר קלוי
- המצרכים לטחינה:
- טחינה גולמית
- צרור פיטרוזיליה
- פלפל ירוק חריף
- לימון
- מלח
- 2 שיני שום
- מים
אופן ההכנה
אופן הכנת הקציצות:
ללוש בשר, בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות, פיסטוק וצנובר
להכין קציצות
לטגן על פלנצ'ה
אופן הכנת הטחינה:
לטחון במעבד מזון שום, פטרוזיליה ופלפל חריף
להוסיף טחינה, מלח, לימון ומים
לסדר את הקציצות על צלחת ולשפוך מעט טחינה
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|