מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אסקנדר קבב (קבב עם פיסטוק, צנובר וטחינה חריפה):

אסקנדר קבב (קבב עם פיסטוק, צנובר וטחינה חריפה):

אסקנדר קבב (קבב עם פיסטוק, צנובר וטחינה חריפה):

תיאור המתכון

סדנת בשרים על הגריל– בהגשת השף חיים סלמון

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הקציצות:
ללוש בשר, בצל, שום, פטרוזיליה וכוסברה קצוצות, פיסטוק וצנובר
להכין קציצות
לטגן על פלנצ'ה

אופן הכנת הטחינה:
לטחון במעבד מזון שום, פטרוזיליה ופלפל חריף
להוסיף טחינה, מלח, לימון ומים

לסדר את הקציצות על צלחת ולשפוך מעט טחינה

המתכון באדיבות
סדנת קוק סטור קרליבך 15, תל אביב הצג טלפון