פרגיות בקייג'ין:
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
סדנת בשרים על הגריל– בהגשת השף חיים סלמון
מרכיבים
- 1.5 ק"ג פרגיות
- מיץ משני לימונים
- כפית כמון
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית סוכר
- 4-5 כפות שמן זית
- ½ כפית צ'ילי גרוס
- 2 כפות טימין
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (מלבד הפרגיות) לרוטב אחיד
מוסיפים את הפרגיות למרינדה
משרים כ- ½ שעה לפחות
צולים על מחבת פסים או על הגריל
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|
תגובות
-
זה לא ולא יהיה קייג'ון
אלתרמן
(30/08/2009 10:05:00)