רוטב בצל ופטריות
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לרוטב בצל ופטריות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- כ 200 ג תערובת פטריות נקיות חתוכות
- 1 בצל חתוך לפרוסות דקות
- 1 כף פורצי'יני מושרות במים רותחים (לשמור את המים לרוטב)
- 1 כף חמאה
- 4\1 כוס יין לבן
- 1\4 כוס שמנת
- עירית קצוצה
- קורט סוכר חום
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
1.מחממים מחבת, מוסיפים את החמאה והבצל, מטגנים בעדינות על חום נמוך, תוך ערבוב עד ריכוך הבצל, ושקיפות עדינה.
2.בינתיים, תוך כדי ובהדרגה: מוסיפים סוכר, מלח.
3.מוסיפים את הפטריות, מערבבים עד ריכוך קל.
4.מוסיפים יין ואת מי הפורציני ומצמצמים על להבה חזקה
5.מוסיפים את השמנת, מתקנים תיבול
6.מוסיפים את הפסטה ואת העירית , מערבבים ומגישים.
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|