קינוח פירות מקורמלים וקרם מסקרפונה עם עוגיית פסטה מתוקה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: למקצוענים
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקינוח פירות מקורמלים וקרם מסקרפונה עם עוגיית פסטה מתוקה ברמת מיומנות למקצוענים - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 200 ג בצק פסטה
- 100 ג חמאה מומסת
- 100 ג א. סוכר
- חב מסקרפונה
- שמנת מוקצפת לקצפת
- 2 כפות סוכר
- לפירות: 100 ג פירות כמו: תותים, אפרסק, פירות יער,אגס, שזיף+2 כפות חמאה+ 3 כפות סוכר וכפית ברנדי
אופן ההכנה
הכנה:
לעוגיה:
חותכים כ 200 ג בצק פסטה לחוטים דקיקים
מערבבים עם:
100 ג חמאה מומסת
100 ג א. סוכר
ויוצרים מעין עוגיות עגולות על תבנית אפיה
אופים ב 175, 10 דקות עד הזהבה, ומקררים.
לקרם:
מקציפים את השמנת עם סוכר, מקפלים פנימה את הגבינה ומעבירים לשקית זילוף
לפירות:
מחממים מחבת כבדה, מוסיפים חמאה וסוכר, וממיסים
מוסיפים את הפרי, וברנדי, ומניחים להזהיב
הרכבה: סמוך להגשה, מרכיבים את הקרם עם הפירות והעוגיה על הצלחת\ כוס
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|