קנלוני במילוי תרד וריקוטה
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקנלוני במילוי תרד וריקוטה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- תבנית פיירקס מלבנית
- 8 עלי פסטה מרודדים דק, בגודל של כ 15*15
- למילוי:
- 1 חב ג ריקוטה
- 1 זר עלי מנגולד\ עלי תרד לבישול
- 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 50 ג פרמזן
- כף חמאה
- 2 כפות פרמזן
- מעט אגוז מוסקט מגורר
- מעט מלח, פלפל, לתיבול
- 2 שיני שום כתושים
- 1 כוס רוטב עגבניות קלאסי (ראה במתכוני קוק סטור)
אופן ההכנה
1. מחממים סיר, מוסיפים חמאה, ומזהיבים את השום
2. מוסיפים את התרד, ומאדים עד צמצום
3. מורידים מהאש, מוסיפים גבינות, תיבול, ומקררים
* מבשלים את עלי הלזינה, מקררים במי קרח, ומעבירים לתבנית משומנת
4. שמים בתבנית 2\1 מכמות הרוטב
5. מגלגלים כל עלה עם מילוי, ומסדרים בתבנית
6. מפזרים את יתרת הרוטב, ומעט פרמז'ן
7. אופים 20 דק בתנור מחומם ל180
המתכון באדיבות
|
סדנת קוק סטור
קרליבך 15, תל אביב
הצג טלפון
03-6241049
|