עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן
- מתאים ל: 9 מנות
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קשה
תיאור המתכון
עוגה זו עשירה ביופייה ומרשימה את טועמיה כבר בעיצוב הפירות שעליה - כמה שיותר סוגי פירות טרופיים ( פטל, קיווי, סברס, תות שדה, קרמבולה, מלון ומה שבא על הטעם והיופי ) , מעטרים בגילופיי שוקולד לבן.
השף קונדיטור דקל אשכנזי מ'מכללת השף' מציע לרגל שבועות הפקת מתכונים חגיגית ומגוונת - מתוק ומלוח.
מרכיבים
- 400 ג' גבינה לבנה מנוקזת מנוזלים
- 500 ג' שמנת מתוקה מוקצפת 80%
- 10 ג' ג'לטין מומס ב - 50 ג' מים קרים
אופן ההכנה
ההכנה של הבסיס:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.
ההכנה:
1. מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.
2. מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.
3. מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות ומאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.
4. יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה ( רצוי למשך הלילה ).
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר