מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן

עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן

עוגת גבינה קרה בשילוב זר פירות טרופיים ושוקולד לבן

תיאור המתכון

עוגה זו עשירה ביופייה ומרשימה את טועמיה כבר בעיצוב הפירות שעליה - כמה שיותר סוגי פירות טרופיים ( פטל, קיווי, סברס, תות שדה, קרמבולה, מלון ומה שבא על הטעם והיופי ) , מעטרים בגילופיי שוקולד לבן.



השף קונדיטור דקל אשכנזי מ'מכללת השף' מציע לרגל שבועות הפקת מתכונים חגיגית ומגוונת - מתוק ומלוח.

מרכיבים

אופן ההכנה

ההכנה של הבסיס:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשטחים על בסיס התבנית.


ההכנה:

1. מערבבים גבינה עם שמנת, סוכר, וניל וגרידת לימון למסה חלקה.

2. מחממים ג'לטין שהומס מראש עד לחום פושר ונוזל חלק ללא גושים.

3. מערבבים מעט מהגבינה עם הג'לטין לצורך השוואת טמפרטורות ומאחדים עם היתרה של הגבינה והשמנת המוקצפת.

4. יוצקים על הבסיס ומיישרים. מקררים היטב עד להתייצבות המסה ( רצוי למשך הלילה ).



המתכון באדיבות
בית ספר לבישול מכללת השף מלון גולדן טוליפ, באר שבע הצג טלפון