קדאיף מסקרפונה
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הקדאיף הוא אחד מחומרי הגלם המעניינים והאקזוטיים ביותר שנחתו אצלנו. במקרה שלנו, מדובר בקינוח מושלם שמציע שף מסעדת חוות התבלינים!
מרכיבים
- 300 גרם גבינת מסקרפונה
- 1 מקל וניל
- 2 תפוזי סחוטים
- 1 תפוז מגורד
- 150 גרם סוכר
- 50 גרם חמאה
- 500 גרם קדאיף
- מי סוכר
- לקישוט: פיסטוק טחון, סילאן
אופן ההכנה
-את גבינת המסקרפונה מערבבים עם פנים מקל הוניל, מיץ התפוזים, סוכר וגרידת התפוז.
-את הקדאיף מערבבים עם החמאה.
-מסדרים שכבת קדאיף על תבנית, במרכז את תערובת הגבינה ומעל שכבת קדאיף נוספת.
-אופים בחום 180 מעלות 15 דקות.
-לאחר ההוצאה מהתנור מוזגים מעל מי סוכר.
-להגשה: לפזר מעל פיסטוק טחון או קליפת תפוז וסילאן.
-מומלץ להניח מעל כדור גלידת וניל
המתכון באדיבות
|
מסעדת חוות התבלינים בגלבוע
מכביש הסרגל (65) לכביש יישובי תענ''ך (675), מצומת יזרעאל עד לנוף הגלבוע (667), גלבוע
הצג טלפון
053-8094668
הזמן שולחן
|
תגובות
-
מעניין וטעים
xxx160
(27/04/2009 22:37:00)
אכלנו בחוות התבלינים את הקינוח וממש טעים ושווה