סלט אביבי עם פרחי כובע הנזיר
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: 5 דק'
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מטיילים בטבע, קוטפים מעט פרחי כובע הנזיר ומכניסים לסלט. מגישים מיד. מתכון של אלה קומר
מרכיבים
- כמה עלים פנימיים של חסה ערבית שטופים ומיובשים
- חופן עלי אורוגולה שטופים ומיובשים
- חופן ''בייבי גרינס'', נקיים ומוכנים לאכילה
- כמה פרחי כובע הנזיר, נקיים
- חופן גרעיני חמניה קלויים
- מעט פרמזן או גבינת כבשים קשה, מגוררים
- לרוטב
- 3 כפות שמן חמניות לא מזוכך
- 1 כף חומף הדרים טבעי
- 1/2 כפית חרדל
- חלק לבן של בצל ירוק, קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. מכינים את הרוטב בקערת הגשה מתאימה, מערבבים היטב.
2. מכניסים לקערה את כל הירקות והפרחים והגרעינים, מערבבים במהירות ובעדינות, מפזרים את הגבינה המגוררת מעל ומגישים מיד.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר
תגובות
-
מקסים- אבל כובע הנזיר בטבע?.... רק השכנים
נזירה
(01/04/2007 16:27:00)