אגס ברוטב יין אדום וסורבה
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
למי שרוצה לנסות בבית, להלן המתכונים אותם לומדים להכין בסדנא!
מרכיבים
- אגס חצוי לחצי ללא הליבה
- חצי כוס סוכר
- מיץ לימון מחצי לימון
- 2 כוסות יין אדום
- מעט קינמון
אופן ההכנה
בסיר כבד ממיסים את הסוכר עד קבלת קרמל בהיר, מוסיפים את מיץ הלימון ומנמיכים את האש.
מוסיפים את היין ומערבבים טוב, מרתיחים שוב ומניחים את האגסים.
ממשיכים לבשל עד רכות האגס.
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר