מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות

גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות

גלילות פרגית ממולאות תרד ופטריות

תיאור המתכון

למי שרוצה לנסות בבית, להלן המתכונים אותם לומדים להכין בסדנא

מרכיבים

אופן ההכנה

את הפטריות והתרד מאדים במעט שמן זית כ-5 דקות ומתבלים במלח ופלפל. לוקחים את המילוי ומניחים במרכז הסטייק. מגלגלים ומהדקים את הפרגית לצורת רול ומניחים על משטח האפייה. מתבלים ומזלפים מהצ'ילי המתוק. אופים בתנור ב1800 מעלות ל20 דקות. חותכים את הרול לפרוסות דקות ומגישים.

המתכון באדיבות
קייטרינג קומו שף אייל פינקלשטיין מושב מזור, מזור הצג טלפון