כדורי בשר ברוטב עגבניות
- מתאים ל: 10 מנות
- זמן הכנה: חצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל יום העצמאות
וותיקי מפעל פריניר מעלים זיכרונות ונוסטלגיה
ומשתפים אותנו במתכונים הסודיים שלהם
אברהם חממי (66) העובד הוותיק ביותר במפעל, משנת 1984.
עובד בתפקיד מסגר ראשי.
אברהם חממי היה מי שהרכיב את הגג הראשון של המפעל. בעקבותיו הצטרף גם הבן שלו למפעל ועבד בו עד לפני 3 חודשים, השניים נהנו לעבוד ביחד במפעל ומעידים על הרגשה ביתית. אהבתו של חממי היא בעיקר לרסק העגבניות של 'פריניר', זהו המוצר שעליו גדלו הילדים בבית בטבריה. לרגל יום העצמאות הוא ממליץ על המתכון הבא המשלב את מוצרי החברה:
מרכיבים
- כף פטרוזיליה קצוצה ( לא חייב )
אופן ההכנה
לערבב יחדיו את הבשר הטחון , התבלינים הבצל המגורר (הפטרוזיליה ) ואבקת האפייה
לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בניר אפייה , להכניס לתנור ( מחומם ) ל180 מעלות כ10 דקות , לצקת מעל את הרוטב המשפחתי של פריניר ולאפות יחדיו עוד כ5-10 דקות .
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- דיאטטי
- כשר