קרפצ'יו פילה עגל
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 15 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכונים של השף רפי כהן לכבוד חג הפסח עם מוצרי בשר טרי של אדום אדום.
מבקשים מהקצב נתח 1 ק"ג פילה עגל טרי אדום אדום.
מרכיבים
- 2 צרורות עלי רוקט שטופים
- חצי כוס שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי או חומץ שרי
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס גס
- ניירות פרגמנט
אופן ההכנה
בעזרת סכין חדה פורסים את פילה העגל לפרוסות דקות. משמנים שני ניירות פרגמנט במעט שמן זית. מניחים על נייר פרגמנט אחד את פרוסות הבשר ומכסים בעזרת הנייר הנוסף.
בעזרת פטיש שניצלים (או כלי אחר) משטחים את הפרוסות במכות עדינות. מסירים את נייר הפרגמנט ומניחים את פרוסות הפילה על צלחת.
קורעים מלמעלה עלי רוקט, מזלפים בעדינות שמן זית, חומץ שרי או בלסמי.
מסיימים במלח גס ופלפל שחור גרוס.