Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> מתכון לפסח: ירקות אביב

מתכון לפסח: ירקות אביב

מתכון לפסח: ירקות אביב

תיאור המתכון

מתכונים של השף רפי כהן לכבוד חג הפסח עם מוצרי בשר טרי של אדום אדום.

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר רחב על להבה בינונית מאדים את הבצל הלבן והסלרי הירוק עם שמן הזית במשך 10 דקות, ללא צבע.
מוסיפים את ראשי הארטישוק והסלרי, מלח ופלפל לבן ומבשלים כ-20 דקות נוספות.
יוצקים את ציר העוף, מביאים לסף רתיחה, מוסיפים את הפול והאפונה ל-10 דקות בישול נוספות.
מוזגים לצלחות עם מחצית מכמות הנוזלים שבסיר ומזלפים מעל שמן זית טרי.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש