מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט בובעס, עגבניות שרי, בזיליקום ובצל סגול

סלט בובעס, עגבניות שרי, בזיליקום ובצל סגול

סלט בובעס, עגבניות שרי, בזיליקום ובצל סגול

תיאור המתכון

מתכונים של השף רפי כהן לכבוד חג הפסח עם מוצרי בשר טרי של אדום אדום.

מרכיבים

אופן ההכנה

מסננים את השעועית מן המים. מניחים את כל החומרים בסיר רחב, מציתים אש גבוהה ומביאים לסף רתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 שעות.
כשהשעועית רכה מעבירים לקערת נירוסטה עם חלק קטן מנוזלי הבישול שבסיר.
מצננים את השעועית כ-10 דקות ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט.
מערבבים בעדינות, מוסיפים עוד מנוזל הבישול אם יש צורך ויוצקים מלמעלה כמות נדיבה
של שמן זית.