מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות שרופים באש וארוגולה

נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות שרופים באש וארוגולה

נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות שרופים באש וארוגולה

תיאור המתכון

השף רפי כהן לאדום אדום

מרכיבים

אופן ההכנה

10משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל.
מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).

במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.

מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.