מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> סופריט של לחי עגל עם תפוחי אדמה ראטה

סופריט של לחי עגל עם תפוחי אדמה ראטה

סופריט של לחי עגל עם תפוחי אדמה ראטה

תיאור המתכון

השף רפי כהן לאדום אדום

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ. מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את התבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות. מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מבשלים כשעתיים.
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק על להשחמה. מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

בתאבון