Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מרק תותים על קרם ברולה

מרק תותים על קרם ברולה

מרק תותים על קרם ברולה

תיאור המתכון

באדיבות דיטה ממסעדת דיטה

מרכיבים

אופן ההכנה

קרם ברולה: מרתיחים את השמנת עם הסוכר. את מקל וניל חוצים לשניים ומנקים את הגרעינים, מוסיפים את המקל ומורידים מהאש לפני הרתחה. טורפים החלמונים ותוך כדי טריפה מוסיפים בהדרגה את השמנת למניעת גושים שעלולים להיווצר. מעבירים את התערובת לכלי הגשה עמוקים עמידים בחום (לאחר מכן יבוא מרק התותים על הקרם). את הכלים מניחים בתוך תבנית עם מים רותחים המכסים את הכלים עד לחצי הגובה. מעבירים לתנור ב- 105 מעלות לכ- 45 דקות. מצננים, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. לאחר שקרם הברולה התקשה, מפזרים עליו סוכר חום (רצוי עם ברנר לשרוף את הסוכר)
למרק התותים: טוחנים את החומרים בבלנדר עד לקבלת מרקם אחיד.
מוזגים את המרק על קרם הברולה ומקשטים בחצאי תותים טריים.
ניתן ללוות בכדור גלידה בטעם פירות יער או פסיפלורה.

המתכון באדיבות
מסעדת דיטה-בר מסעדה רוטשילד 45, פינת אחד העם 54, תל אביב הצג טלפון