Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: זיל זיל טיבס – מנת כבש אתיופית חגיגית

מתכון לפסח: זיל זיל טיבס – מנת כבש אתיופית חגיגית

מתכון לפסח: זיל זיל טיבס – מנת כבש אתיופית חגיגית

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת חבש

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מחבת ומנחים את הבשר במחבת עם מעט מים ומבשלים היטב למשך 10 ד' על אש גבוה כדי שהוא יפריש את כל המיצים החוצה (תמיד לערבב את התכולה למניעת הדבקות הבשר למחבת).
מוסיפים שמן ומטגנים את הבשר עד הזהבה.
מוסיפים את הבצל עם הרוזמרין ומטגן תוך כדי ערבוב למשך 10 דקות נוספות.
מוסיפים שום, פלפל שחור, הל, זנגויל ומלח למשך 2 דקות נוספות. מכבים את המחבת.
לסיום, מוסיפים את הפלפל החריף, ומגישים את הבשר על אינג'ירה בתוספת סלט ירקות ותבשיל עדשים בצד. את פירוק הנתח עושים כבר הסועדים בזמן האכילה.

המתכון באדיבות
מסעדת חבש הנגב 8, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש