פילה לוקוס חגיגי
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
באדיבות חיים שליו, מסעדת השקד
מרכיבים
- 350 גרם פילה לוקוס
- 2 כפות שמן זית
- 4 שיני שום כתוש
- קישוא אחד חתוך לקוביות או רצועות
- גזר אחד חתוך לקוביות או רצועות
- פלפל צהוב או אדום אחד חתוך לקוביות או רצועות
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
מושחים את הפילה במעט מאוד שמן מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל וצולים האש כ- 6-7 מכל צד. במקביל מקפיצים בווק את הירקות עם מעט שמן זית עם תיבול של מלח ופלפל לפי הטעם. לאחר מכן לוקחים את הפילה אחרי הצלייה ומוסיפים אותו לווק לעוד 5 דקות נוספות של בישול עם הירקות המוקפצים.
מחלקים את המנה לשניים ומגישים עם הירקות סביב או לצלחת הגשה אחת עם הירקות מסביב.
המתכון באדיבות
|
מסעדת השקד
חשמונאים 99, תל אביב
הצג טלפון
053-9377444
|