מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צ'ורבה בקר רומנית

צ'ורבה בקר רומנית

צ'ורבה בקר רומנית

תיאור המתכון

באדיבות עופר נלו ממסעדת חיים נלו

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים סיר עם מים, מכניסים את חתיכות הבשר, מבשלים כ- 7 דקות, מוציאים החוצה ושוטפים. אחרי שטיפה מעבירים את הבשר לסיר אחר עם מים רתוחים ומבשלים אותו כשעה וחצי. מוסיפים את הירקות ולאחר חצי שעה נוספת של בישול מוסיפים את שאר הרכיבים של התבשיל מלבד האורז, פלפל שאטה והפטרוזיליה הקצוצה. לאחר כעשרים דקות נוספות של בישול מוסיפים את האורז, מתקנים תיבול, ומבשלים לרבע שעה. טועמים, מתקנים תיבול, מפזרים מעל פלפל שאטה ופטרוזיליה קצוצה והמנה מוכנה.

המתכון באדיבות
מסעדת סנדר לוינסקי 54, תל אביב הצג טלפון