רגל קרושה

רגל קרושה

תיאור המתכון

באדיבות זמי שרייבר, מסעדת סנדר

מרכיבים

אופן ההכנה

את הרגל והברך מבשלים במים למשך כ- 15 שעות לפחות (עדיף 20) בבישול ארוך ואיטי על אש קטנה. לאחר הבישול מוסיפים את הבצל, עלי הדפנה, פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור והשום ומבשלים שוב למשך כ- 4 שעות. בסוף הבישול מסננים את הנוזלים לקערה ומפרידים את הבשר מהעצמות וקוצצים דק ומכניסים לתוך הקערה. יוצקים את התערובת לתוך תבנית מתאימה ומכניסים למקרר למס' שעות עד למצב קרישה. בזמן הגשה חותכים את הג'ל לפי מנות ומגישים עם פלחי לימון.

המתכון באדיבות
מסעדת סנדר לוינסקי 54, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש