מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> מתכון לפסח: שליו אלפלאנצ'ה

מתכון לפסח: שליו אלפלאנצ'ה

מתכון לפסח: שליו אלפלאנצ'ה

תיאור המתכון

מתכון לשליו אלפלאנצ'ה לקראת ימי החג ויום העצמאות הקרבים באדיבות השף הראשי של מלון הילטון טאבה.

מרכיבים

אופן ההכנה

-לוקחים את הבצל ביחד עם הדבש והסוכר במחבת ומערבבים עד שתערובת הופכת לקרמל.
-ממלאים את הטארט במילוי הנ"ל.
-להקפיץ את החמאה עם התרד ואז לשפוך על תערובת הבצל שהונחה על גבי הטארט.
-מטגנים את השליו על מחבת עד שהוא מקבל צבע זהוב ואז מניחים על הטארט.
-מערבבים את הפטל עם השמנת בסיר על האש כ-10 דקות עד לקבלת הרוטב.
-להגיש את השליו עם רוטב הפטל והשמנת.
-לקשט עם פטל בצד, או כל פרי יער אחר.
-בתיאבון.