Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת

ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת

ארטישוק עם שרימפס ברוטב שמנת

תיאור המתכון

מנה רומנטית ומושקעת מאת השף אנטוניו מנסה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מטגנים במחבת את הארטישוקים עם שמן הזית ומעט מלח. מוציאים ומניחים במקום חמים.
2. מוסיפים למחבת מעט שמן זית, את הבצל הירוק והשרימפס. ממליחים מעט ומוציאים את השרימפס מהמחבת.
3. מוסיפים למחבת את ציר הדגים והיין הלבן ומצמצמים את הנוזל מספר דקות. מוסיפים את השמנת ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך. מחזירים את השרימפס למחבת, מבשלים כ- דקה שתיים ומוציאים.
4. מניחים את הארטישוק על צלחת ומוזגים את השרימפס והרוטב מעל.



קישורים:
אלי אוליו
המתכון באדיבות
,