ברווז מעושן
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
הברווז מככב במתכוני בישול גורמה ומסעדות פאר אך, מחירו הזול יחסית למנות בשר יוקרתיות מצדיק את השימוש שנעשה בו בבישול ביתי לאירועים וחגים. לקראת פסח כצל'ה מציע מספר מתכונים חגיגיים:
ניתן לעשן ברווז שלם או חלקי ברווז
מרכיבים
- ברווז שלם כ 2.2 ק"ג או 6 שוקי ברווז או 4 חזות ברווז
- •מישרה בניחוח אסיאתי:
- 2 תפוזים.
- 4 כפות רוטב הויסן.
- 2 כפות ג'ינגר כבוש קצוץ.
- כ 2 כפות נוזל של הג'נג'ר הכבוש.
- 4 כפות סויה.
- 2-3 כפות רוטב צ'ילי מתוק או חריף על פי הטעם
אופן ההכנה
יוצרים גרידת תפוז משני תפוזים וסוחטים את המיץ שלהם.
מערבבים את כל חומרי המישרה.
מעסים את הברווז או החלקים במישרה.
משרים במקרר למשך 12 שעות, ניתן להשתמש בשקית ניילון כדי לדאוג שהמישרה יחדור לכל חלקי הברווז.
מוציאים מהמקרר למשך כשעה.
מכניסים למעשנת למשך כ 3-5 שעות תלוי בסוג המעשנת.
הערות
להגשה: מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה אפויים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת כצל'ה
מרכז שרונה , כפר סבא
הצג טלפון
09-7401091
|