Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה ברווז מזוגג בצ'אטני תפוחים ובלסמי

חזה ברווז מזוגג בצ'אטני תפוחים ובלסמי

חזה ברווז מזוגג בצ'אטני תפוחים ובלסמי

תיאור המתכון

הברווז מככב במתכוני בישול גורמה ומסעדות פאר אך, מחירו הזול יחסית למנות בשר יוקרתיות מצדיק את השימוש שנעשה בו בבישול ביתי לאירועים וחגים. לקראת פסח כצל'ה מציע מספר מתכונים חגיגיים:

מרכיבים

אופן ההכנה

מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
דואגים לחמם תנור מראש ל180 מ''צ
מחממים מחבת מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס , מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות ומעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות .
בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני : נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם, נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות, נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
נוציא את חזה הברווז מהתנור נפרוס ונמזוג הרוטב .

הערות

להגשה: מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.

המתכון באדיבות
מסעדת כצל'ה מרכז שרונה , כפר סבא הצג טלפון