מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מוס שוקולד ואגוזים על מרנג קוקוס

מוס שוקולד ואגוזים על מרנג קוקוס

מוס שוקולד ואגוזים על מרנג קוקוס

תיאור המתכון

קונדיטוריית פיתויים מציעה דרך מעולה לפתות את אליהו הנביא כדי שישב אתכם כמה דקות בחג: להציע לו פרוסה מן המוס שלפניכם! אם הוא לא יסכים- לא נורא, לפחות ישאר לכם יותר!

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים חלבונים עם קורט מלח וכוס סוכר שנשפכת בהדרגה כעשר דק' עד לקבלת קצף סמיך מאוד. מוסיפים רבע כוס אבקת סוכר ורבע כוס קוקוס, מקפלים בעדינות ומעבירים לשק זילוף.
מציירים שני עיגולים בגודל התבנית קוטר 26 ומזלפים עיגול מעט יותר קטן. עושים שלושה עיגולים וביתרה אפשר במגש נפרד לזלף קיצפיות. מגניב לתת לילדים.
אופים כשלוש שעות בחום 100 מעלות.
במיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם חצי כוס אבקת סוכר, ליקר שוקולד וגרידת תפוז עד לקבלת קצף יציב. ממיסים שוקולד על אן מרי ומקפלים לתערובת הקצפת. מפזרים את האגוזים ומקפלים פנימה.
בונים את המנה: שמים מרנג אחד ושליש מכמות המוס וכך הלאה, עד שמסיימים עם מוס שוקולד. מקררים במקרר עד להגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת פיתויים רחל אמנו 5, ירושלים הצג טלפון