גפילטע פיש עם אריסה

גפילטע פיש עם אריסה

תיאור המתכון

המתכון הבא הוא לא עוד מתכון בסיסי וקלאסי לגפילטע פיש המוכר. לפניכם מתכון לגפילטע פיש עם אישיות ונוכחות,
שמספקת האריסה התוניסאית, מאת השף שאול בן אדרת ממסעדת קימל.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את המצרכים לגפילטע. יוצרים כדורים ומבשלים ב-2 ליטר מים יחד עם הפפריקה, כפית המלח ומיץ הלימון במשך 15 דק' לערך.
מערבבים את האריסה עם קוביות העגבניות, הבצל והסלרי.

להגשה: 2 כפות אריסה עם 2 כדורי גפילטע. ניתן גם לערבב את האריסה עם קציצות הגפילטע ולהגיש כתבשיל.

המתכון באדיבות
מסעדת קימל אירועים השחר 6, תל אביב הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש