מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> מתכון לפסח: לביבות כרישה

מתכון לפסח: לביבות כרישה

מתכון לפסח: לביבות כרישה

מרכיבים

אופן ההכנה

• אופים יחד את תפו"א ובטטה בחום של 200 מעלות רבע שעה עם כיסוי.
• לאחר מכן מורידים את הכיסוי ואופים כ – 20 דקות נוספות באותו החום.
• מועכים למחית.
• מאדים את הכרישה עם שמן הזית יחד עם כל התבלינים.
• מאחדים את הכרישה, תפו"א והבטטה, מוסיפים את הביצים ואת הקמח ומגלגלים ללביבות במשקל 50 ג' (בגודל כף יד).
• מצפים בביצה ובפירורי קמח מצה ומטגנים בשמן עמוק.

המתכון באדיבות
מסעדת כדיתא מושב תימורים, תימורים הצג טלפון