מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> עלי מנגולד ממולאים בבשר

עלי מנגולד ממולאים בבשר

עלי מנגולד ממולאים בבשר

תיאור המתכון

אין סדר שעובר ''בסדר'' ללא ממולאים. אחרי שמילאנו כרוב, פלפל ועגבניה, נעבור לממולאים הבאים: עלי המנגולד. מתכון מנצח ויחודי- לליל סדר שיהיה הרבה יותר מוצלח מ''בסדר''!

מרכיבים

אופן ההכנה

לממולאים:
חולטים את העלים במים רותחים למשך חצי דקה ומקררים.
מערבבים את כל חומרי המלית.
יוצרים עשרה נקניקים מהמלית ומניחים בתוך העלים.
מגלגלים את העלים מסביב למלית.

לרוטב:
מטגנים בצל, גבעולי מנגולד ושום בשמן הזית.
מוסיפים את הלימון והעגבנייה.
מניחים על הרוטב את המנגולד הממולא, מכסים את המנגולד בציר העוף ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה – 40 דק'.

אופן ההגשה:
מניחים את הפלפלים הקלויים בצלחת, עליהם מניחים את המנגולד ומעט רוטב.
מזלפים שמן זית ולימון.

המתכון באדיבות
מסעדת אברמסון בר בשר בית גן 4, יבנאל הצג טלפון