Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

תיאור המתכון

לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה"ליקופן" המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת "פריניר", המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד לגוון זגוגי .
מוסיפים את הפתיתים ומאדים עד להשחמה .
מוסיפים את המים הרותחים ואת ה"רוטב המשפחתי" של "פריניר".
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש ל 15-18 דקות .