כדורי בשר אפויים ברוטב עגבניות
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 35
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה"ליקופן" המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת "פריניר", המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות
מרכיבים
- 2 יח' רוטב משפחתי של "פריניר".
- 500 גר' בשר טחון.
- כף פטרוזיליה קצוצה (לא חובה).
- מלח ופלפל לפי הטעם.
- שן שום קצוצה.
- 1/2 כפית אבקת אפייה.
- 1 בצל מגורר.
אופן ההכנה
מערבבים יחדיו את הבשר הטחון, התבלינים, הבצל המגורר, הפטרוזיליה, ואבקת האפייה.
מהמרקם המתקבל יש לעשות כדורונים ולהניח על תבנית מחופה בנייר אפייה. להכניס לתנור (מחומם) ל 180 מעלות כ 10 דקות, לצקת מעל את הרוטב המשפחתי של "פריניר" ולאפות יחדיו עוד כ 5-10 דקות .
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים