רוטב בולונז
- מתאים ל: מנות
- זמן הכנה: 20 דקות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה"ליקופן" המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת "פריניר", המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות
מרכיבים
- 2 יח' של "רוטב משפחתי" של "פריניר" / "רוטב פיצה" של "פריניר".
- 500 גר' פסטה מבושלת.
- 4 כפות שמן זית.
- 300 גר' בשר טחון.
- 1 בצל קצוץ.
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .
להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.
להוסיף את הרוטב המשפחתי / רוטב הפיצה של "פריניר" .
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ 10 דקות.
להגיש על פסטה חמה.