רוטב בולונז

רוטב בולונז

תיאור המתכון

לרגל חודש המודעות לחשיבות הבריאותית של
פיגמנט ה"ליקופן" המצוי בעגבנייה,
הכינו עבורכם מיטב השפים המקצועיים של חברת "פריניר", המפעל הגדול בישראל לעיבוד עגבניות, מבחר מתכונים על בסיס עגבניות

מרכיבים

אופן ההכנה

לחמם את שמן הזית ולאדות את הבצל עד לקבלת גוון זגוגי זהוב .
להוסיף את הבשר ולאדות אותו עד לשינוי הצבע.
להוסיף את הרוטב המשפחתי / רוטב הפיצה של "פריניר" .
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל כ 10 דקות.
להגיש על פסטה חמה.