Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> "קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

"קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

"קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

תיאור המתכון

באדיבות סנדרו פלגריני מיקב לה טרה פרומסה במושב שחר
מתכוני עדות למאכלי פורים ממיטב בשלני פסטיבל אוכל כפרי ה-9 ביואב יהודה

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים לבצק רך וגמיש
לתת לבצק לנוח כ1/2 שעה

לרדד את הבצק לעלה דק-הכי נוח במכונת פסטה
לחתוך לרצועות של 36X
ליצור בהן שני חתכים לאורך לא עד הסוף ולטגן בשמן חם
להוציא כשמשחים לנייר סופג
לפזר אבקת סוכר וליהנות

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה