Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> "קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

"קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

"קייאקרה-Chiacchiere" עוגיות איטלקיות לפורים ולקרנבל

תיאור המתכון

באדיבות סנדרו פלגריני מיקב לה טרה פרומסה במושב שחר
מתכוני עדות למאכלי פורים ממיטב בשלני פסטיבל אוכל כפרי ה-9 ביואב יהודה

מרכיבים

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים לבצק רך וגמיש
לתת לבצק לנוח כ1/2 שעה

לרדד את הבצק לעלה דק-הכי נוח במכונת פסטה
לחתוך לרצועות של 36X
ליצור בהן שני חתכים לאורך לא עד הסוף ולטגן בשמן חם
להוציא כשמשחים לנייר סופג
לפזר אבקת סוכר וליהנות