"אדה" (כיסוני שקדים וקוקוס קוצ'יניים) לפורים
        
        
            - מתאים ל:   מנות
- זמן הכנה:  
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות אירית אליהו מיקב לה טרה פרומסה במושב שחר.
מתכוני עדות למאכלי פורים ממיטב בשלני פסטיבל אוכל כפרי ה-9 ביואב יהודה
        מרכיבים
- חומרים לבצק:
- 2 כוסות קמח לבן
- 1/3 כוס חלב קוקוס
- 1/4 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 1/2 כוס מים
- מילוי:
- 1/2 כוס סוכר
- שתי כפות מים 
- מיץ מחצי לימון
- מעט הל טחון
- 1/2 כוס שקדים טחונים
- 1/2 כוס קוקוס
- 2 כפות עדשים אדומות קלויות על מחבת עד שיבהירו
אופן ההכנה
בצק:
לערבב את כל החומרים לבצק רך ואחיד
להשהות כ20 דקות
מילוי:
להרתיח ולבשל עד שמסמיך מעט, להוסיף מיץ מחצי לימון, מעט הל טחון, שקדים טחונים,  קוקוס ואת העדשים האדומות הקלויות, לערבב בסירופ ולקרר.
 
הכנת האוזני המן:
מרדדים  את הבצק לעלה דק וקורצים לעיגולים ממלאים במילוי ומהדקים לכיסונים.
אופים בחום של  180 מעלות  כ15-20 דקות (יש להיזהר לא לשרוף-הבצק נשאר בהיר)
מפזרים אבקת סוכר מעל.
בתיאבון
 
        
        - מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר