Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> אוזני המן בניחוח קינמון ושקדים לפורים

אוזני המן בניחוח קינמון ושקדים לפורים

אוזני המן בניחוח קינמון ושקדים לפורים

תיאור המתכון

באדיבות מישל בן שטרית, שף ישרוטל המלך שלמה וישרוטל אגמים

מרכיבים

אופן ההכנה

להקציף את החמאה.
להוסיף את הסוכר בהדרגה, את הביצים, את הקמח, את הקינמון ולערבב ביחד.
להוסיף את החמאה המוקצפת.
אין לעבד את הבצק יתר על המידה. להכניס את הבצק לקירור.
ליצור עיגולים בקוטר 10 ס"מ ועובי 4 מ"מ.
לזלף את קרם השקדים ולאפות בחום 160-170 מעלות במשך כ-15 דק'.

לקרם שקדים:
להקציף חמאה עם סוכר. להוסיף את הביצים בהדרגה ולאחר מכן שקדים, אבקת אפיה וקורונפלור. להכניס לקירור.