מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

אוסובוקו טלה

אוסובוקו טלה

תיאור המתכון

תבשיל קדירה של טלה בירקות שורש, מתכון אידאלי לערבי חג וארוחות שישי בערב. באדיבות השף אורי ארנון.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקמחים את נתחי האוסובוקו, מנערי משאריות ומטגנים לסגירה בסיר עם מחצית מכמות השמן,
ביתר השמן מטגנים את שלושת הירקות, מוסיפים שום, עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות וממשיכים לטגן.
מוסיפים יין לבן וציר בקר מרתיחים ומתבלים.
מניחים בתבנית את שוקי הטלה , מעליהם את הירקות ואת הנזלים, ומכסים בנייר כסף.
צולים בתנור מינימום שעה וחצי ב200 מעלות עד ריכוך מלא.
בהגשה מפזרים את הגרידת תפוז ולינ=מון ואת הפטרוזליה הקצוצה.

המתכון באדיבות
מסעדת ארנולד'ס אקליפטוס 3, רמת ישי הצג טלפון