מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> צלעות טלה ברוטב שמפניה וענבים על פירה סלק

צלעות טלה ברוטב שמפניה וענבים על פירה סלק

צלעות טלה ברוטב שמפניה וענבים על פירה סלק

תיאור המתכון

השף אייל פינקלשטיין מקייטרינג "como"
מגיש דרכים להכנת המנה העקרית הבשרית של ארוחת החג בפסח

מרכיבים

אופן ההכנה

את צלעות הטלה צולים בגריל ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
את תפוחי האדמה והסלק מועכים במועך פירה ומוסיפים את החמאה ומתבלים.
בסיר קטן ממיסים סוכר ושמפניה יחד ומבשלים עד צמצום השמפניה לחצי מוסיפים את הענבים לקראת סיום ההכנה.
אופן ההגשה
את הפירה מניחים בצלחת ומעל את צלעות הטלה מזלפים מהרוטב והענבים
חשוב לתת לצלעות הטלה לנוח כדקה מירידתם מהגריל