מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> רוסטביף עסיסי עם ירקות שורש בחרדל ויין אדום

רוסטביף עסיסי עם ירקות שורש בחרדל ויין אדום

רוסטביף עסיסי עם ירקות שורש בחרדל ויין אדום

תיאור המתכון

השף אייל פינקלשטיין מקייטרינג "como"
מגיש שלוש דרכים להכנת המנה העקרית הבשרית של ארוחת החג בפסח

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור על מצב טורבו , מכוונים ל2500 .
את גוש הבשר אנו עוטפים היטב במלח ופלפל, מלטפים ומעסים את הבשר בחרדל .
אל הבשר אנו נועצים בשיני השום מזלפים על הבשר משמן הזית .
על משטח האפיה שלנו אנו מניחים את הבשר .
קוצצים את הרוזמרין ומפזרים על כל גוש הבשר.
בתחתית התבנית מניחים את ירקות השורש החתוכים ואת הבצלים ומתבלים במעט שמן זית חרדל דיז'ון ויין אדום .
מעל הירקות אנו מניחים את גוש הבשר ואופים ל 15 דקות ב2500 , לאחר מכן נוריד ל1800 ,
לעוד שעה .