מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פרגית במילוי פרג ופירות יבשים ביין

פרגית במילוי פרג ופירות יבשים ביין

פרגית במילוי פרג ופירות יבשים ביין

תיאור המתכון

מנה חגיגית לפורים
לא רק אוזני המן ועוגות יש עם פרג אלא גם מנה עיקרית...
אז קבלו מתכון מנצח

מרכיבים

אופן ההכנה

מלית:
ממיסים את הסוכר לקרמל.
כשהקרמל מגיע לגוון זהוב מוסיפים כוס יין.
מוסיפים את הבצל, הפירות יבשים, הפרג והאגוזים וממשיכים לבשל כ 15 דק' על אש נמוכה.
מסננים את המלית מהנוזלים ומצננים (שומרים את הנוזלים).

הרכבת המנה:
*מניחים את הפרגית על משטח עבודה עם העור כלפי מטה.
מניחים במרכז כל פרגית חופן מהמלית (בגודל כדור פינג-פונג) וסוגרים את כל קצוות הפרגית מעל המלית לכדור.
*מניחים את כדורי הפרגית בסיר עם הפתח כלפי מטה.
*יוצקים את נוזלי המלית ואת היין הנותר לסיר עם הפרגית.
*מוסיפים את תערובת התבלינים.
*מכסים את, מרתיחים, מחלישים להבה ומבשלים על אש קטנה כ- 35 דק'.

הערות

*אם חסר נוזלים, מוסיפים מעט מים.


קישורים:
אברמסון