רצועות בקר מוקפצות עם אטריות ,עגבניות שרי בסגנון אסייתי
- מתאים ל: 4 מנות
- זמן הכנה:
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
השף אמיר מרקוביץ', שף הבית של דורות, ממליץ על מתכונים להכנת מנות אסייתיות עם ירקות, אורז, דגים, אטריות ובקר, לכל מי שרוצה לחוות את המטבח האסייתי ולהכיר טעמים חדשים. המתכונים קלים לעיכול, לא משמינים ושומרים בתוכם את הטעמים החזקים מהמזרח
מרכיבים
- 300 גרם סינטה בקר, חתוך לרצועות
- 1 חבילה אטריות אורז (200 גרם)
- 5 כפות שמן חמניות או שמן תירס
- 5 קוביות עשבי תיבול לבישול אסייתי - דורות
- 8 עגבניות שרי חתוכות לחצאים
- 10 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
אופן ההכנה
מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן.
למחבת ווק גדולה מוזגים את שמן החמניות ומקפיצים את רצועות הבקר על אש גבוהה.
מוסיפים את עגבניות השרי והפטריות ומערבבים היטב.
מוסיפים את אטריות האורז המוכנות, קוביות התערובת האסייתית, קוביות הבזיליקום, קובית השום, הדבש ומערבבים.
מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הבצל הירוק והפיסטוק, מערבבים היטב ומגישים.