Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי

''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי

''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי

תיאור המתכון

תבשיל גלילי פסטה עטופים בבבשר טחון דק ברוטב אסיאתי ושברי בוטנים קלויים . . .

מרכיבים

אופן ההכנה

תחילה יש לבשל את הפסטה עד להכנתה, להוריד מהאש ולשמור בצד. (מסונן כמובן )
לטגן את הבצל והשום עד להשחמה . כעת ניתן להוסיף את הבשר הטחון ולבשלו ביחד עם הבצל.
כאשר הבשר מוכן יש להוסיף את רוטב הצ'ילי, הסויה , חאמת הבוטנים , הדבש והבוטנים הקלויים .
לערבב היטב את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד .
לתבל במעט חצי כפית אבקת שום, צ'לי גרוס , חצי כפית בזיליקום יבש ,
מעט פלפל ולהמשיך לערבב.

כעת ניתן להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר עם הרוטב הטעים שהכנו.

לאחר הערבוב יש לבדוק ולהוסיף עוד סויה ו/או צ'ילי מתוק חריף לפי הטעם...


לבשל עוד 2-3 דקות על אש קטנה ולהוסיף את השומשום הקלוי .




להגיש לקערות עמוקות ובתיאבון . . .

הערות

*ניתן להוסיף קוביות אננס טרי.

תגובות

  1. !מעולה שירן (20/08/2009 14:37:00)
    בישלתי את התבשיל לילדיי ולבעלי והם חגגו...
    לא לוותר על האננס :)

  2. שאלה ביחס למתכון חנה (19/09/2009 08:39:00)
    האם לא נדרש לבשל את הבשר?
    מתי יודעים שהבשר''מוכן''?