פיאצה רוסטיקו
חיפוש מסעדה / מציאת שולחן פנוי
חיפוש מתקדם
:
מסעדות, בתי קפה, פאבים וברים
הצטרף לקבוצה בפייסבוק
בתי קפה ברים ואלכוהול כשר אירועים במסעדות מתכונים משלוחים
מסעדות באייפון
מועדון
פורום מסעדות
המומלצים
תכנון אירוע - 2eatפרויקט מטייליםמסעדות אילתחיפה והקריות
הסקר שבועי
הקיץ כבר כאן


מאמרים ראשיים
שף בשקט
ברים, יין ואלכוהול
קפה ובתי קפה
מסעדות בעולם
סדנאות בישול
אוכלים עם ילדים
מסעדות כשרות
סופרים קלוריות
כלים ומאכלים
מתכונים
מנות ראשונות
מנות עיקריות
תוספות
עוגות, קינוחים, מתוקים
משקאות
מתכוני מסעדות
מתכוני דיאטה
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי

חיפוש מתכון




שלח לנו מתכון

''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי

  • מתאים ל: 3-5
  • זמן הכנה: 20-30 דקות
  • רמת מיומנות: קל

תיאור המתכון

תבשיל גלילי פסטה עטופים בבבשר טחון דק ברוטב אסיאתי ושברי בוטנים קלויים . . .

מרכיבים

  • 250 סמ''ק רוטב צ'ילי מתוק חריף.
  • 5 כפות סויה ( עדיף קיקומן)
  • 3 כפות חמאת בוטנים
  • 2 כפות דבש
  • 2 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 3 שיני שום כתושות טריות
  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 1 חפיסת פסטה - פנה
  • (גלילים) .
  • 100 גרם שברי בוטנים קלויים .
  • 2 כפיות שומשום קלוי

''מינס'' - תבשיל פסטה עם בשר טחון ברוטב אסיאתי
אופן ההכנה

תחילה יש לבשל את הפסטה עד להכנתה, להוריד מהאש ולשמור בצד. (מסונן כמובן )
לטגן את הבצל והשום עד להשחמה . כעת ניתן להוסיף את הבשר הטחון ולבשלו ביחד עם הבצל.
כאשר הבשר מוכן יש להוסיף את רוטב הצ'ילי, הסויה , חאמת הבוטנים , הדבש והבוטנים הקלויים .
לערבב היטב את כל המרכיבים עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד .
לתבל במעט חצי כפית אבקת שום, צ'לי גרוס , חצי כפית בזיליקום יבש ,
מעט פלפל ולהמשיך לערבב.

כעת ניתן להוסיף את הפסטה המוכנה לסיר עם הרוטב הטעים שהכנו.

לאחר הערבוב יש לבדוק ולהוסיף עוד סויה ו/או צ'ילי מתוק חריף לפי הטעם...


לבשל עוד 2-3 דקות על אש קטנה ולהוסיף את השומשום הקלוי .




להגיש לקערות עמוקות ובתיאבון . . .

הערות

*ניתן להוסיף קוביות אננס טרי.


מתאים להכנה עם ילדים
מתאים להגשה לילדים
כשר



תגובות
  1. !מעולה
    שירן  (20/08/2009 14:37:00)
    בישלתי את התבשיל לילדיי ולבעלי והם חגגו...
    לא לוותר על האננס :)

  2. שאלה ביחס למתכון
    חנה  (19/09/2009 08:39:00)
    האם לא נדרש לבשל את הבשר?
    מתי יודעים שהבשר''מוכן''?

חיפוש מסעדה לפי אזורחיפוש מסעדה לפי סוגחיפושים פופולארייםמידע ברשתאודות 2eat
כל הזכויות שמורות ל - 2eat.co.il | תנאי שימוש | מפת אתר מצא אותנו ב-‪Google+‬‏